içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ridade / Riraşe Kafkas Halk Dansları Topluluğu Humsaça Burak Kumaş İle Sezona Başlıyor.

Ridade ve Riraşe çalışmaları Ekim ayından itibaren başlayacaktır. Her iki ekibimizin de eğitmenliğini üstlenen Burak Hocamız ve müzisyenlerimize başarılar dileriz.

Ridade / Riraşe Kafkas Halk Dansları Topluluğu Humsaça Burak Kumaş İle Sezona Başlıyor.

Kafkas Halk Dansları Topluluğu Ridade ve Riraşe 2017-2018 Sezonu Ekim ayında başlayacak.

 

Özen Atsanba

İstanbul

 

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Kültürel çalışmalarının lokomotif yapılanması olan Kafkas Halk Dansları Topluluğu Ridade ve Riraşe 2017-2018 dönemi hazırlıklarına hoca seçimi ile başladı.

 

2014 yılından bu güne kadar Ridade Kafkas Halk Dansları Topluluğunun eğitmenliğini yapan Trapş Şamil Taşkın yurt dışındaki yoğun çalışmaları nedeniyle oyuncu ve öğretmen olarak hizmet ettiği ekipteki görevinden affını istemesi ile yerine yıllarca oyuncu ve eğitmen olarak hizmet eden Humsaç Burak Kumaş getirildi.

 

Trapş Şamil Taşkın’ın ayrılma talebini değerlendiren yönetim kendisini haklı bulup isteği doğrultusunda karar verdi.  Trapş Şamil Taşkın’ın ayrılması nedeniyle bir teşekkür mektubu yayınlayan İstanbul Abhaz Kültür Derneği  “ Kendisine Ridade dansçılığı ve hocalığı süresince verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz.” Dedi.

 

Yeni Dönemde Dansçılarımıza, müzisyenlerimiz ve hocamız Humsaç Burak Kumaş’a başarılar diliyoruz.

 

2017 – 2018 Çalışma Döneminde Ridade eğitmenliğine Riraşe ekibimizin başarılı hocası Humsaç Burak Kumaş’ın getirilmesi nedeniyle açıklamada bulunan İstanbul Abhaz Kültür Derneği Yönetim Kurulu “ Ridade ve Riraşe çalışmaları Ekim ayından itibaren başlayacaktır. Her iki ekibimizin de eğitmenliğini üstlenen Burak Hocamız ve müzisyenlerimize başarılar ve hayırlı sezonlar dileriz.” İfadelerine yer verdi.

 

Abhaz Postası

 

Tarih: 16-09-2017