içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İnegöl Abhaz Derneği Kongre’ye Gidiyor.

Abhaz yapılanmalarından İstanbul Abhaz Derneği ve İnegöl Abhaz Derneği de kongresini Ağustos ayında yapacak. İstanbul Abhaz Kültür Derneği genel kurul tarihini 23 Ağustos olarak açıklarken, İnegöl Abhaz Kültür Derneği 9 Ağustos olarak açıkladı.

İnegöl Abhaz Derneği Kongre’ye Gidiyor.

İnegöl Abhaz Derneği Kongre’ye Gidiyor.

 

Salgın hastalık nedeniyle süresi içerisinde yapılamayan genel kurullar Ağustos ayı içerisinde yapılacak. Dernek başkanlarına da yapılan tebligatlar ile kongre hazırlıkları başladı.

 

Necdet Akoğlu Agumaa

Sakarya

 

İnegöl Abhaz Derneği Kongre’ye Gidiyor.

 

Abhaz yapılanmalarından İstanbul Abhaz Derneği ve İnegöl Abhaz Derneği de kongresini Ağustos ayında yapacak. İstanbul Abhaz Kültür Derneği genel kurul tarihini 23 Ağustos olarak açıklarken, İnegöl Abhaz Kültür Derneği 9 Ağustos olarak belirledi.

 

Selami Arıcan ( ÇUGBA) Adaylığını açıkladı.

 

Geçmişte İnegöl Kuzey Kafkas Kültür Derneği ve İnegöl Abhaz Kültür Derneğinde başkanlık yapan Çugba Selami Arıcan 9 Ağustos da yapılacak İnegöl Abhaz Kültür Derneği genel kuruluna katılacak olan delegelere seslenerek yeniden aday olduğunu açıkladı. Çugba Selami Arıcan kongre nedeniyle yayımladığı mesajında “ Değerli hemşerilerim kuruluşundan günümüze kadar değerli hemşerilerimin görev vermesi ile İnegöl Kuzey Kafkas Kültür Derneği ve İnegöl Abhaz Kültür Derneği başkanı olarak bu onurlu ve kutsal görevi en güzel şekilde ifa ettiğime inanıyorum. Değerli hemşerilerim İnegöl Abhaz Kültür Derneğinin Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kurulunda kendi öz irademle İnegöl Abhaz Kültür Derneği başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.  Sevgi ve Saygılarımla  Selami Arıcan ( ÇUGBA)  05322713411” ifadelerine yer verdi.

 

youtube izlenme satın al

Abhaz Postası olarak adaylığını açıklayan Çugba Selami Arıcan arkadaşımıza ve aday olacak diğer kardeşlerimize başarılar diler Abhaz Postası olarak her daim yanlarında olacağımızın bilinmesini isteriz.

Tarih: 26-07-2020