içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

FK 1864 10.yılında Gönül Verenleri İle Buluşuyor.

“İftar programında” bir arada olalım istedik. Spor, sanat, basın, STK’lar ve iş çevresinden oluşacak camiamız mensuplarının da katılacağı bir program organize ettik. The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Gaziantep Salonunda 26 Mayıs 2018 günü 20.00 – 23.00 arası yaklaşık 200 kişi bir araya geleceğiz. Sami Korkut, İsa Tunçer, Engin Savaş Çim, Fazıl Murat Güner, Aksel Köse, Yavuz Kuş, Soydan Kap, Cengiz Hurma, Aydın Şen den oluşan “Organizasyon Komitemize” başarılar diliyorum.”

FK 1864 10.yılında Gönül Verenleri İle Buluşuyor.

FK 1864 10.yılında Gönül Verenleri İle Buluşuyor.

 

 

FK 1864 Spor Kulübü Kafkasyalı hemşerileri ile The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Gaziantep Salonunda bir araya geliyor.

 

Özen Atsanba

İstanbul

 

 

FK 1864 Spor Kulübünün 18 Mart 2018 günü yapılan genel kurulunda İsa Tunçer (Başkan),  Halis Din (Bşk Vekili), Yavuz Kuş Genel Sekreter, Fazıl Murat Güner Sayman, Recep Ersoy (Üye), Sezai Kılıçtaş (Üye) ve Ahmet Ersoy (Üye) den oluşan Yönetim Kurulu 10.yıl nedeniyle “İftar Programı” düzenledi.

 

FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tunçer bu buluşmayı şu şekilde anlattı;  

 

Dedelerimiz Beşiktaş Spor Kulübünü Bizde FK 1864 ü kurduk. 

 

İçinde bulunduğumuz ayın (Mayıs Ayı) geçmişte Kafkas Halkları Tarihi açısından acıların yoğun olarak yaşandığı trajik olayların zirvesi olarak gördüğümüz “Sürgün” tarihimizin de yıl dönümüdür. Bu olayları anımsatmak ve hatıralarda yaşatmak, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle bir iftar programı ile Kulübümüzün 10 yılı olması hasebiyle de camiamızın değerli bireyleri ile bir arada olmak istedik. Maksadımızı “ Farkındalık yaratmak” olarak özetleyebileceğimiz “İftar programında” bir arada olalım istedik. Spor, sanat, basın, STK’lar ve iş çevresinden oluşacak camiamız mensuplarının da katılacağı bir program organize ettik. The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Gaziantep Salonunda 26 Mayıs 2018 günü 20.00 – 23.00 arası yaklaşık 200 kişi bir araya geleceğiz.  Sami Korkut, İsa Tunçer, Engin Savaş Çim, Fazıl Murat Güner, Aksel Köse, Yavuz Kuş, Soydan Kap, Cengiz Hurma, Aydın Şen den oluşan “Organizasyon Komitemize” başarılar diliyorum.” 

 

 

Organizasyon Komitesi Üyelerinden Engin Savaş Çim “ Diasporada yaşayan tüm Kafkas halklarının İstanbul ve çevre illerdeki tek takımı olan ve çok zor şartlar altında bir kaç adanmış arkadaşımızın gayretli çalışmaları ile varlığını sürdürme mücadelesi veren FK 1864 SPOR KULÜBÜMÜZÜN tüm halkımızın yardım, ilgi ve farkındalığına ihtiyacı var. Lütfen internet sitesini ziyaret etmek, maçlarını takip edip izlemek ve yazın da yaşı uygun olan çocuklarımızı futbol okullarına ve diğer faaliyetlerine katılımını sağlamak gibi yapabileceğimiz şeylerden başlayalım. Başka takımımız yok !!”

 

FK 1864 Spor Kulübünü Tanıyalım.

 

23.07.2008 tarihinde İstanbul – Pendik’te yaşayan Kuzey Kafkasyalılar tarafından kurulan kulübümüz, adını tarihte yaşanan "Büyük Çerkes Sürgünü’’ yılı olan 1864 yılından almıştır. Kuruluş amacımız ise; Başta kurulduğumuz İlçemizde, İlimizde, bölgemizde ve tüm Türkiye’de öncelikle Kafkas kökenli gençlerimizin, genelde ise tüm gençlerin Spor ve futbol eğitimi almasına imkân oluşturarak zeki, çevik ve ahlaklı gençler ile daha sağlıklı ve daha eğitimli gençlik yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. FK 1864 Spor Kulübü olarak 5-10-15 ve 20 yıllık planlamalar yaparak kulübümüzün gelecekte ilk sıralarda tercih edilir olması için taviz vermeden hedeflediğimiz seviyeye ulaşmaktır. Bu hedef Türkiye’de bulunan tüm liglerde oynayabilecek yeni nesil Futbolcular yetiştirerek alternatif bir kulüp olmaktır. Futbol-spor eğitimi alacak gençlerimizin akademik ve mesleki eğitimlerini aksatmayacak planlamalar yaparak eğitimlerine artı değerler katarak zihinsel, bedensel ve ruhsal dinamiklerini harekete geçirmek. Aynı zamanda genel ahlak kuralları ile Xabze öğretisini öğretmek.

 

 

Abhaz Postası’nın Notu:

FK 1864 Spor Kulübümüzün 10 yılını kutlar başarı dileklerimizi iletiriz. Kulübümüz hakkında http://fk1864.org/ adresinden bilgi alabileceğiniz gibi http://www.abhazpostasi.com web sitemizden de takip edebileceksiniz.

 

 

escort ankara

Tarih: 09-05-2018