içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“Bizim Takım” FK 1864 Şampiyon

“Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübü İstanbul 2. Amatör Lig 10'uncu grupta mücadele verdiği 2019-2020 sezonunda Covid-19 nedeniyle ara verilen ligde liderliğini sürdürürken alınan karar doğrultusunda Şampiyon ilan edildi.

“Bizim Takım” FK 1864 Şampiyon

“Bizim Takım” FK 1864 Şampiyon

 

Covid-19 nedeniyle ara verilen ligde liderliğini sürdürürken alınan karar doğrultusunda Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübü 2019-2020 sezonunda Şampiyon ilan edildi.

 

Necdet Akoğlu Agumaa

İstanbul

 

“Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübü İstanbul 2. Amatör Lig 10'uncu grupta mücadele verdiği 2019-2020 sezonunda Covid-19 nedeniyle ara verilen ligde liderliğini sürdürürken alınan karar doğrultusunda Şampiyon ilan edildi.

 

“Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübü Şampiyon

Ligin en coşkulu taraftar grubuna sahip olan takımı FK 1864'ün şampiyonluğu tüm camiada coşkuyla karşılandı. Kulüp Başkanı İsa Tuncer yaptığı açıklamada şampiyonluğun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "FK 1864 Spor Kulübümüzün liderliği şampiyonluk olarak tescil edildi. Başkan Tuncer ; '' ‘’ Bakırköy’e sözümüzü tuttuk şimdi daha iyisin yapmaya söz veriyoruz. FK 1864 Spor Kulübüne her zaman tam destek veren Belediye tesislerini bizler açan Sayın Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ve her zaman her sorunumuzda bizler kapısın açan sorunlara çare bulan sadece bizler değil tüm spor kulüplerine kapısı sonuna kadar açık olan ve bizlerin bu başarısında büyük emeği olan Sayın Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu, Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde her zaman bizler destek olan bir birinden değerli çalışanlarına ve son olarak FK 1864 Spor Kulübünü bağırlarına basan tüm Bakırköy halkına teşekkür ederim. Sezon Başında Kafkas kültürünün kibarlığını ve asaletini taşıyacağımızın sözünü vermiştik lig boyunca çıktığımız tüm maçlarda Kafkas dansı ile tüm sporcuları ve taraftarları selamladık sadece Bakırköy’e değil tüm Türkiye’ye örnek olduk.’’ Şampiyonluk yolunda emeği geçen Yönetim Kurulumuza, Sportif Direktör Sayın Erol Özbek ve Teknik Direktör Ersan Demir'e Futbolcularımıza, Sponsorlarımıza, tabii ki her zaman maddi manevi yanımızda olan güzel taraftarlarımıza, can-ı gönülden teşekkür ederiz. Birlikte başardık. Birlikte daha güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

 

Abhaz-Fed Genel Başkanı Akhusba Atanur Aksoy’dan Kutlama Mesajı

 

Federasyona ait sosyal medya hesapları ve web sitelerinden de yayımlanan bir bildiri ile “Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübü Başkan İsa Tuncer’i, takımımızın tüm sporcularını, sportif direktörümüz Erol Özbek Adige'yi, Teknik Direktörümüz Ersan Demir'i tebrik ettiler.  Hedeflerini Türkiye Süper Ligi olduğunu belirten Abhaz-Fed Genel Başkanı Akhusba Atanur Aksoy “ Önümüzdeki yıl İstanbul 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan FK 1864; Abhaz, Adige, Oset, Çeçen tüm kardeşlerimizi sevince boğdu. Tebrik ediyoruz. “ Dedi.

 

Abhaz Postası olarak 2019-2020 sezonunda şampiyon olan “Bizim Takım” FK 1864 Spor Kulübünü tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Özen Sanbay Atsanba

 

 

takipçi satın al telegram

Tarih: 20-06-2020