içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“Bizim Takım” FK 1864 Sahaya İndi.

10.Grupta yer alan FK 1864 takımı TOPKAPI ile yaptığı ilk maçı 3-1 kazandı.

“Bizim Takım” FK 1864 Sahaya İndi.

“Bizim Takım” FK 1864 Sahaya İndi.

 

10.Grupta yer alan FK 1864 takımı TOPKAPI ile yaptığı ilk maçı 3-1 kazandı.

 

Özen Atsanba

İstanbul

Fotoğraflar: Mcmillan Ender, Özgün Atsanba, Özen Atsanba

 

Sportif Direktör Erdal ÖZBEK, Teknik Direktör Ersan DEMİR, yönetimindeki FK 1864 Futbol Takımı Bakırköy “Atatürk Spor ve Yaşam Köyü 1. Nolu Saha “ da rakibi TOPKAPI Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. İlk karşılaşmada oynanan futbol ile umut olan FK 1864 sezonu şampiyonluk olarak hedefliyor.

 

Tribünler çok renkli idi.

FK 1864 takım seyircisi sahalarımızda alışkın olmadığımız bir atmosfer sergiledi. Kuzey Kafkas Halklarını temsilcisi olan FK 1864 ü seyretmek ve takımına destek olmak üzere tribünlerdeki yerini aldı. Kuzey Kafkasya’nın sembol renkleri ile bezenmiş bayrakları ile takımına müzikleri ve dansları ile eşlik etti. Maç sonu tribünlerin tezahüratı eşliğinde “Çeçen” oynayarak seyirciyi selamlamaları ise “gururumuz” oldu.

 

Rasim Kara hocamızda tribünlerdeki yerini aldı.

Kuzey Kafkas Halkları yapılanmalarında çeşitli görevlerde bulunan yöneticilerimiz de tribünlerdeki yerlerini aldı.  Abhazya Türkiye temsilcisi Vadim Harazia, Yardımcısı Cansug Lazba ve Güney Osetya Türkiye Temsilcisi Remzi Yıldırım ile birlikte Kafkas Çerkes Derneği Başkanı Seyyit Bolat, FK 1864 Kurucu üyesi Şaban Erden, İstanbul Abhaz Kültür Derneği Başkanı Şamil Yaşba ve Abhazfed Yöneticilerinden Gaffar Kımza da seyirciler arasında idi.

 

Kocaeli, Sakarya, Tokat, İstanbul, Yalova, Bursa gibi illerde görev yapan STK temsilcilerimiz FK 1864 takımına başarılar dilemek için tribünde idi. Rasim Kara hocamız da Başkan İsa Tuncer, FK 1864’ e verdiği katkıları ile kulübün ve taraftarın gönlünü kazanmış Sait Babaoğlu birlikte karşılaşmayı izledi.

 

Kulüp başkanı İsa Tuncer;

“ Bugün ‘Bizim’ takım sezonun ilk maçına çıktı. Güzel bir oyun ile 3 puanı 3 golle aldı. Ancak bugün daha güzel olan biz hepimiz bir aradaydık, bir olduk birlik olduk tek yürek olduk ve “bizim” takıma destek olduk. Abhazlar, Osetler, Adigeler, Çeçenler, Lezgi ve diğerleri,

“Bizim” takım için yüreği çarpan, destek olan, tribüne gelen, gelemeyip yüreği bizimle olan, dua edip iyi dileklerde bulunan tüm camiamıza teşekkür ederiz. Bugün birlikteydik ve güçlüydük. Her zaman birlikte olma, Her zaman iyi günlerde görüşmek dileğiyle. Tüm Camiaya Saygılarımızı sunarım.”  Şeklinde duygularını anlattı.

Doğancan Demirci, Cem Çepeloğlu, Tuğberk Kaan Kaya, Salman Atlukhanov, Aykut Albayrak, Prınce Anane, Paşa Özdemir Bitmez, Çağatay Çakmak, Mahsum Çiçek, Orkun Gürses, Cevat Sağdıç onbiri ile sahaya çıkan FK 1864 ilk gölünü Ganalı oyuncu Prınce Anane’den geldi. Çağatay Çakmak ve Orkun Gürses’in attığı gollerle maçı kazandı. Böylece 10.grupta yer alan FK 1864 TOPKAPI ile yaptığı ilk maçı 3-1 kazandı.

 

 


 

 

 

 


 


 

 

 

 

Tarih: 02-02-2020