içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ABHAZYA VE DİASPORAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

Tek tük de olsa Türkçe öğrendiği kelimeler ile dilini bilmeyen Abazalar ile konuşmaya çalışan Con Smır yüreği Abhazya ve diaspora olarak atan değerli bir kişilik olarak bir çok insanın kalbini kazanmış ender kimlik olarak hatıralarımızda yer alacak. Kendisine Allah'tan Rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Abhaz Postası

ABHAZYA VE DİASPORAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

ABHAZYA VE DİASPORAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

 

Özen Atsanba

İstanbul

 

2011 yılında Abhaz Dernekleri Federasyonu ve Abhazya Geri Dönüş Başkanlığı (Bakanlığı) adına Ankara’da baskısı yapılan (Apsadgiıl Agueysıbjı Gazetesi ) Yayın Kurulu Üyesi yine o yıllarda Geri Dönüş Devlet Fonu Direktörü Abhazya tarihindeki yaşanmış önemli olaylar belgeler ve tarihi resimler arşiv'ine ve Abhaz Dili’nin diaspora'daki orijiniyle konuşma özelliğine sahip diaspora aşığı değerli insan Con Smır 8 Temmuz 2019 sabahı vefat etmiştir.

 

Uzun süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşmüş Abhaz diasporasını ve ailesini yasa boğmuştur.

 

Tek tük de olsa Türkçe öğrendiği kelimeler ile dilini bilmeyen Abazalar ile konuşmaya çalışan Con Smır yüreği Abhazya ve diaspora olarak atan değerli bir kişilik olarak bir çok insanın kalbini kazanmış ender kimlik olarak hatıralarımızda yer alacak. Kendisine Allahtan Rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Abhaz Postası

izmir escort bayanlar

Tarih: 09-07-2019