içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ABHAZFED'den Önemli Bir Açıklama.

Abhazya Cumhur Başkanlığı Seçimleri ile alakalı Federasyonumuz tarafından tüm paydaşları ile en ince ayrıntısına kadar seçimin yapılabilmesi ile ilgili hukuki, fiziki ve lojistik imkanların çalışılmış olmasına rağmen malesef irademiz dışında gelişen tutumlar sebebi ile daha önce açıkladığımız gibi Türkiye nin hiçbir yerinde seçim ile ilgili bir çalışma yapılmayacaktır.

ABHAZFED'den Önemli Bir Açıklama.

Abhaz Dernekleri Federasyonu tarafından "Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimleri " ile ilgili İstanbul da sandık açılacağı ve oy kullanılacağı ile ilgili yayınlar yapılması üzerine "Kamuoyuna Önemle Duyuru" başlığı ile bir yazı paylaştı.

 

Özen Atsanba

İstanbul

 

Abhaz Dernekleri Federasyonu  "Abhazya Cumhuriyeti Cuhurbaşkanlığı seçimleri " ile ilgili İstanbul da sandık açılacağı ve oy kullanılacağı ile ilgili yayınlar yapılması üzerine "Kamuoyuna Önemle Duyuru" başlığı ile bir yazıyı paylaşmış ve duyurusunu talep etmiştir. Abhaz Dernekleri Federasyonu web sitesinde de yayımlanan duyuru metnine göre İstanbul'da veya Türkiye'nin her hangi bir yerinde Abhaz Dernekleri Federasyonunun içinde bulunduğu her hangi bir çalışma olmadığını açıklamıştır. 

 

Abhazya Cumhur Başkanlığı Seçimleri ile alakalı Federasyonumuz tarafından tüm paydaşları ile en ince ayrıntısına kadar seçimin yapılabilmesi ile ilgili hukuki, fiziki ve lojistik imkanların çalışılmış olmasına rağmen malesef irademiz dışında gelişen tutumlar sebebi ile daha önce açıkladığımız gibi Türkiye nin hiçbir yerinde seçim ile ilgili bir çalışma yapılmayacaktır. diyen Abhaz Dernekleri Federasyonu yapılan açıklamaların değerlendirilmesi kamuoyunun taktirine sunmuştur.

 

Kamuoyuna Önemle Duyurulur 

 

Bazı web siteleri ve yetkili makamlar, Abhazya Cumhuriyeti Cuhurbaşkanlığı Seçimleri ile alakalı olarak; İstanbul'da sandık açılacağı ve oy kullanılacağı ile ilgili yayınlar yapmaktadır.

 

Federasyonumuz tarafından tüm paydaşları ile en ince ayrıntısına kadar seçimin yapılabilmesi ile ilgili hukuki, fiziki ve lojistik imkanların çalışılmış olmasına rağmen malesef irademiz dışında gelişen tutumlar sebebi ile daha önce açıkladığımız gibi Türkiye nin hiçbir yerinde seçim ile ilgili bir çalışma yapılmayacaktır.

 

Bu tarz yayınlara itibar edilmemesini önemle rica eder, ileriki dönemlerde konu ile ilgili gereken açıklamaları belgeleri ile birlikte muhataplarına kapsamlı şekilde yapacağımızı saygılarımızla bildiririz.

Maksibet Giriş

Tarih: 24-08-2019