içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Abhazfed’den Kutlama Mesajı

Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Akhusba Atanur Aksoy yeniden Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı olarak seçilen Sayın Raul Hadjimba yı Diaspora adına arayarak tebrik etti.

Abhazfed’den Kutlama Mesajı

Abhazfed’den Kutlama Mesajı

 

Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Akhusba Atanur Aksoy yeniden Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı olarak seçilen Sayın Raul Hadjimba yı Diaspora adına arayarak tebrik etti.

 

Necdet Akoğlu Agumaa

Ankara

 

Tekrar seçilen Abhazya Cumhurbaşkanı Sayın Raul Hadjimba’ya tebrik mesajı gönderen Abhaz Dernekleri Federasyonu ayrıca Genel Başkan Akhusba Atanur Aksoy tarafından da telefon ile arayarak diaspora adına tebriklerini sundu. Yeni dönemde diasporanın gerçek sorunları ve Atavatanımız ile olan ilişkilerinde daha verimli ve sonuca yönelik çalışmaların yapılmasında her zaman yanında olacağımızı belirten Akhusba “Seçimin Türkiye'de yapılamaması hususunda üzgün olduğumuzu ancak bu yaşanan aksaklığın diasporanın seçim hakkını yitirmesine sebep olmaması gerektiğini” vurguladı. Akhusba Atanur Aksoy’a “ Tüm diasporamıza selamlarını iletmesini isteyen Hadjimba “  birlikte tüm sorunların üzerinden gelebileceklerini,  bizim ayrılmaz bir bütün olduğumuzu söyledi. Kendisine başarı dileklerimizi ileterek görüşmesini sonlandıran Akhusba “geleceğin Abhazya ve diaspora açısından daha güzel olacağı umutlarını taşıdığını ifade etti.

 

Tarih: 11-09-2019