içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ABHAZFED Atrışba ile yola devam ediyor

Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen ABHAZ Dernekleri Federasyonu'nun 8‘inci Olağan Genel Kurulu’nda; ABHAZDER yeni yönetimini seçti.

ABHAZFED Atrışba ile yola devam ediyor
 

ABHAZ Dernekleri Federasyonu’nun 8. Olağan Genel Kurulu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda Divan Başkanlığını Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Orhan Büyü üstlendi. Genel kurulda önceki dönem ABHAZFED Genel Başkanı Mahariya Murat Gümüş aday olmazken; ABHAZ İş İnsanları Derneği Genel Sekreteri Atrışba Levent Belin, Kocaeli ABHAZ Derneği Başkanı Cicipa Hasan Konca ve Bıçkuria Ercai Pınar başkanlık için yarıştı.

Levent Candan Bganba

 

Yönetim Kurulu Belin’in listesinde yer alan isimlerden oluştu

Yapılan seçimlerde; Levent Belin 109 oyla Başkan seçilirken, rakibi Kocaeli ABHAZ Derneği Başkanı Hasan Konca 103 oy aldı. Bıçkuria Ercai Pınar ise 71 oy aldı. ABHAZ Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu da Levent Belin’in listesinde yer alan isimlerden oluştu.

 

Levent Belin Atrışba seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı konuşmada delegelere teşekkür etti. Tüm ayrışmaların geride bırakılacağını söyleyen Atrışba; Abhazya, Diaspora ile birlikte yürüyeceklerini açıklayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

ABHAZFED yeni yönetim listesi şu şekilde;

Levent Belin Atrışba

Cem Azak Adzagua Marşan

Cüneyt Kayaalp

Ergün Akkaya

Uğur Arutan Arutaa

Levent Geç Geçba

Ülkü Yıldız Aşupha

Zafer Brako Brakoa

Ender Bayrak Akucba

Nazan Demiröz Şamha

Anıl Alkan Agırba

Bülent Cicü Amıcba

Kamuran Çetin Ardzınıpha

Elif Yar Aşkharua

Pınar Zorlu Ayüzıpha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarih: 15-11-2023