içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı.

14 Kasım 2021 günü yapılacak olan Abhaz Dernekleri Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda derneklerini temsilen katılacak olan delegeleri seçim yolu ile belirleyen federasyon üyesi derneklerden İstanbul Abhaz Kültür Derneği olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. 24.10.2021 Pazar günü saat 11.00 de başlayan kongre akşam 18.00 de sonuçlandı. Abhaz Postası

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı.

14 Kasım 2021 günü yapılacak olan Abhaz Dernekleri Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda derneklerini temsilen katılacak olan delegeleri seçim yolu ile belirleyen federasyon üyesi derneklerden İstanbul Abhaz Kültür Derneği olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. 24.10.2021 Pazar günü saat 11.00 de başlayan şişli escort kongre akşam 18.00 de sonuçlandı.

Abhaz Postası

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Abhaz-Fed genel kurulunda derneğini temsil edecek 17 delegenin belirlenmesi için yapılan seçimlere ilgi yoğun oldu.

17 delegenin tespit edilmesi için yapılan genel kurulda delege olmak için aday olan 34 kişi yarıştı. 14 Kasımda yapılacak genel kurulda iki adayın yarışacağı kongre heyecanı delege seçimlerinde de kendini gösterdi.

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Abhaz-Fed Genel Kurulunda 23 delege ile katılıyor. Abhaz-Fed tüzüğü gereği dernekleri temsilen başkan, üye sayısına bakılmaksızın beş ve 50 üyeye bir delege temsil şartı aranmaktadır. Tüm dernekler delegelerini seçim yaparak belirlemek mecburiyetindedir.

Olağanüstü genel kurul divan başkanlığına derneğin önceki dönem başkanı Yaşba Şamil Ertaş oy birliği ile seçildi.

Genel kurula katılan üyeler heyecanlı geçen genel kurul sonrası oluşan atmosferden mutlu olduklarını ifade ettiler.

Tarih: 24-10-2021