içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dr. Cemalettin Ümit’ten Mesaj Var.

Sağlık problemleri nedeniyle hastahaneye kaldırılan Sayın Dr.Cemalettin Ümit yapılan tetkikler sonucunda evinde istirahate alındı.

Dr. Cemalettin Ümit’ten Mesaj Var.

Dr. Cemalettin Ümit’ten Mesaj Var.

 

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı evinde istirahat eden Sakarya Abhaz Derneği Ayhabılarından Cemalettin Ümit'in Camiamıza Gönderdiği Mesaj

 

Levent Candan Bganba

 

Değerli dostlar,

 

"İnsan yaşamında iz bırakan önemli olaylar vardır. Misal vermek icap ederse, ilkokula başlayış, diplomalar, nişan, düğün, çalışma hayatı ve çalışma hayatındaki değişiklikler...

Sosyal olan bu olayların dışında yaşın ilerlemesi ile ortaya çıkan sağlık sorunları da ayrı bir konu elbette.

 

Bu anlamda ben 91. yaşımı sürdüğüm bu günlerde daha önce de geçirdiğim gibi, ancak bu sefer oldukça ağır bir enfarktüs geçirdim.Haber aldım ki, bir değerli dostum hastalığımı sosyal medyada paylaşmış.

 

Bu sebeple pek çok dost tarafından arandım, ancak sağlık durumum uygun olamadığımdan bizzat cevap veremedim. Çocuklarım mesajları aldılar ve bana ilettiler.

 

Şu anda hastaneden çıkıp evimde istirahat etmekteyim. Buna şiddetle ihtiyacım var. İnşallah en kısa zamanda siz sevgili dostlarımın arasında olmak en büyük arzum ve temennimdir"

 

Sayın Dr. Cemalettin Ümit’e geçmiş olsun der kendisinin de istediği gibi en kısa zamanda aramızda olmasını temenni ederiz.

Abhaz Postası

Tarih: 17-12-2019