içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“BİZİM TAKIM FK 1864 HEDEFİ SÜPER LİG

1.864.-TL Transfer Destek Kampanyamıza ve kulübümüze üye olmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza destek olanlar şunu bilmelidir ki her biri “Gücümüze güç katıyor “ candan teşekkür ederiz! Bu arada üye sayımızın yükselmesi ile birlikte 1864 Üyemizden birisini Kafkasya’ya göndereceğiz.

“BİZİM TAKIM FK 1864 HEDEFİ SÜPER LİG

“BİZİM TAKIM FK 1864 HEDEFİ SÜPER LİG"

 

2020-2021 Sezonunda 1. Amatör Ligde Mücadele edecek olan FK 1864 Spor Kulübü Başkanı Abzex / Ğonejiko İsa Tuncer gerçek hedeflerinin “ Süper Lig “ olduğunu açıkladı.

 

Özen Sanbay Atsanba

Abhaz Postası

 

"Biz Bir Camia Takımıyız"

 

FK 1864 olarak bir camia takımı olduklarını belirten Tuncer "Biz bir camia takımıyız. Pendik'te 74 üyemiz vardı.  Şu anda 460 üyeye ulaştık. İlk şampiyonluğun getirdiği ilgi ve alakadan dolayı da bu sayının arttığını söyleyebilirim. Şu anda gerçek potansiyelimizin yüzde 4'üne, 5'ine ulaştığımızı da söyleyemem. Süper Amatöre çıktığımızda da bu ilginin yüzde 8, 9’lara çıkacağını tahmin ediyorum." diye konuştu.

 

"Bakırköy'de Sıfırdan Başladık"

 

FK 1864 kulübünün 2008 yılında kurulduğunu ifade eden Tuncer "Kulübümüz 2008'de Ümraniye'de kuruldu FK 1864 olarak. Daha sonra 2010'da Pendik'e geçti. 2018'e kadar burada kaldık. 2018- 2019 sezonunda beşinci bitirdik. Biz göreve geldiğimizde sezon ortasında devraldık kulübü. 2019- 2020 sezonunda da pandemi nedeniyle yarıda kalan ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala birinci sıradaydık ve Federasyonun kararıyla 1.Amatöre yükseldik." dedi. Kafkas derneklerinin ağırlıklı olarak Avrupa yakasında olduğunu, bu nedenle de kulübü Anadolu'dan alarak Avrupa yakasına taşıdıklarını ifade eden Tuncer "Yönetim olarak da bu işin orada olmayacağını anladık. Bizim derneklerimiz Avrupa yakasında. Dolayısıyla biz amatör tarihinde bir ilk gerçekleştirip Anadolu’dan Avrupa’ya taşınan ilk kulüp olduk. Pendik'te 208 lisanslı sporcuyu bırakıp A takım ve altyapılarımızla Bakırköy'de sıfırdan başladık." ifadesini kullandı.

 

FK 1864 Spor Kulübü, Sait Babaoğlu’nu ziyaret etti.

 

FK 1864 SPOR KULÜBÜ Başkanı İsa Tuncer ve Kulüp Yöneticileri Atatürk Spor ve Yaşam Köyünde Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu’nu Ziyaret etti.

 

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu’’ Sayın Bakırköy belediye başkanın Dr. Bülent Kerimoğlu İlçede faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine tam destek veriyor ve vermeye’ de devam edecek her zaman spor ve sporcunu yanında olduğunu her ortamda söylemekte. Kafkas kültüründe olduğu gibi Türkiye’nin zenginliği olan tüm kültürlere destek vermenin, müdürlüğünün asli görevi olduğunu belirtti ve FK 1864 Spor Kulübünü de şampiyonluğundan dolayı tebrik ederim dedi. ‘’

 

Teşekkür plaketi ve FK 1864 Spor Kulübünün futbolcularının imzaladığı forma hediye edildi. Ziyarette Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Umut Yenici, Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Nagiha Tetik ‘de hazır Bulundu.

 

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Teşekkür ziyareti.

 

FK 1864 Spor Kulübü Sayın Başkanı İsa Tuncer ve değerli yönetimi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Umut Yenici Bakırköy Meclis Üyesi Nagihan Tetik bulunduğu ziyarette Sayın Başkan Yardımcısı Umut Yenicİ her zaman destek olacaklarını, Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu’nun da tüm spor kulüplerine tam destek vermelerini ve destekçisi olduğunu belirtti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu’na da Kafkas kültüründe olduğu gibi Türkiye’nin zenginliği olan tüm kültürlere destek vermenin, Müdürlüğünün asli görevi olduğunu belirtti ve FK 1864 Spor Kulübünü de şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Teşekkür plaketi ve FK 1864 Spor Kulübünün futbolcularının imzaladığı forma hediye edildi.

 

"Türkiye'ye Renk Getirmeye Geldik"

 

1.Amatöre yükselmelerinde teknik direktör Ersan Demir ve sportif direktör Erol Özbek'in önemli bir rol oynadığını dile getiren Tuncer "Bu takımı kuran ve bu seviyeye getiren teknik direktörümüz Ersan Demir ve sportif direktörümüz Erol Özbek’tir. Esas amacımız hem Bakırköy’e hem de Türk futboluna renk katmaktır. Bu da yönetim, teknik heyet, ekip ve taraftarın birlikteliğiyle olabilecek bir şey. Taraftarlarımızın da muhteşem olduğunu söyleyebilirim. 7'den 77'ye aileleriyle birlikte maçlarımıza geliyorlar. Bir de maçlarımızın festival havasında geçtiğini ifade etmeliyim. Maç öncesinde, maç esnasında ve maç sonrasında takımlarını şarkılarla, müziklerle, oyunlarla destekliyorlar.  Çok keyifli oluyor. Taraftarlarımız takıma baskı yapmıyorlar. Gol atamadığımızda, top kaybettiğimizde bağırıp çağırmıyorlar. Akerdionla, şarkılarla çocuklara top oynatıyorlar. İyi bir kulüp havası yakaladığımızı düşünüyorum." diye konuştu. Camianın takıma sahip çıktığını ifade eden Tuncer "Burada hedef büyük. Her yerde söylüyorum: Hedefimiz Süper Lig. Camia da sahip çıkıyor. Gün geçtikçe üye sayımız da artıyor. Biz Türkiye’ye renk getirmeye geldik. Amacımız örnek bir kulüp olmak. ." şeklinde konuştu.

 

Öğrenim Amacı İle İstanbul’a Gelen Gençlerimizi Kulübümüzde Spor Yapmaya Davet Ediyoruz.

 

Amaçlarının her şeyden önce ahlaklı ve örnek sporcular yetiştirmek olduğunu kaydeden Tuncer "Sadece A takım olarak değil altyapıda da Kafkas kültürü ile yetişmiş, efendi, dürüst ve örnek sporcular yetiştireceğiz. Sadece futbolda değil basketbol, voleybol ve yüzme gibi bir çok branş açacağız. Diğer branşları da canlandıracağız." dedi. Bu nedenle Eğitimleri gereği İstanbul’da bulunan gençlerimizi sporun her branşında aktif olmaya davet ediyoruz.

 

"Kimseye Borcumuz Yok"

 

FK 1864 olarak zor bir süreçten geçmelerine rağmen hiçbir sporcularını mağdur etmediklerini söyleyen Tuncer "Bir de bunları bu kadar sıkıntı içinde yapmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde de bütün takımın alacaklarını ödedik. Kimseye borcumuz yok." ifadesini kullandı.

 

Transferlere Devam.

 

FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri kulübün başarısında önemli katkıları olan Sportif direktör Sayın Erol Özbek ve Teknik Direktör Sayın Ersan Demir’e teşekkür ederken yeni sezonda da birlikte çalışma kararı aldılar.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen FK 1864 teknik heyetin raporları doğrultusunda Nijerya Amatör Milli Takımında da forma giyen Roland Godwin'i renklerine bağladı. Türkiye’de daha önce Saray Belediye, Beykoz 1908, Çorlu 1947 ve Hekimbaşı formaları da giyen siyahî oyuncunun transferi büyük yankı yarattı. Öte yandan teknik heyetin talebi ve tavsiyeleri doğrultusunda eski ve yeni oyuncularda transfer edildi.

 

Transfer Destek Kampayamız Devam Ediyor

 

1.864.-TL Transfer Destek Kampanyamıza ve kulübümüze üye olmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza destek olanlar şunu bilmelidir ki her biri “Gücümüze güç katıyor “  candan teşekkür ederiz! Bu arada üye sayımızın yükselmesi ile birlikte 1864 Üyemizden birisini Kafkasya’ya göndereceğiz.

Ziraat Bankası, Cihangir Şubesi

IBAN : TR53 0001 0006 5662 8213 2050 01

IBAN : TR53 0001 0006 5662 8213 2050 04

Birlikteyiz! Güçlüyüz!

FK 1864 Spor Kulübü

Üyelik için: https://www.fk1864.org/basvuru

 

 

Tarih: 05-09-2020