içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“ Bizim Takım “ FK 1864 den Anlamlı Ziyaret

FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Abzex / Ğonejiko İsa Tuncer, Akapba Engin Savaş Çim, Gogua Serdar Gül, Birseyko Ümit Bekdemir ile heyet olarak Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

“ Bizim Takım “ FK 1864 den Anlamlı Ziyaret

“ Bizim Takım “ FK 1864 den Anlamlı Ziyaret

 

FK 1864 Spor Kulübünü temsilen İsa Tuncer başkanlığında Engin Savaş Çim, Serdar Gül ve Ümit Bekdemir den oluşan heyet Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu ile makamında görüştü.

 

Özen Atsanba

Abhaz Postası

 

FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri  Başkan Abzex / Ğonejiko İsa Tuncer, Akapba Engin Savaş Çim,  Gogua Serdar Gül,  Birseyko Ümit Bekdemir ile heyet olarak Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ederek günün anısına da bir imzalı şampiyonluk forması ve kültürümüzün simgeleri olan Kafkas Kalpağı ve Kama hediye eden İsa Tuncer başkanlığındaki FK 1864 yöneticileri ilk şampiyonluğunda takımlarına verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bakırköy Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu ziyaret sırasında “kendi atalarının bir tarafı da “Kafkas Kökenli” olduğunu Kafkas Kültürünün de her zaman korunması ve yaşatılması gerektiğini ayrıca, bu güzide kulübe de bir üst ligde başarılar dileyerek her zaman destek olmaya gayret edeceğini belirtti.”

FK 1864 yöneticilerinin önemsediği bu anlamlı ziyaretlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Cavit Ganiç, Sayın Taşkın Toprak, Belediye Meclis Üyesi Sayın Nagihan Tetik ve Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Sayın  Sait Babaoğlu’da hazır bulundu.

 

Görüşmeler sonrası mutluluğunu ifade eden FK 1864 Yöneticileri “Kendilerini kabul eden Bakırköy Belediye başkanı  Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu ve hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Cavit Ganiç, Sayın Taşkın Toprak, Belediye Meclis Üyesi Sayın Nagihan Tetik ve Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Sayın Papba Sait Babaoğlu’na da kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz. “Diyerek görüşmeyi sonlandırdılar.

FK 1864 Spor Kulübü,

 

fav satın al

Tarih: 07-09-2020