içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Abhaz Dernekleri Federasyonu Sinop Yolunda:

Sinop’ta planlanan Abhaz yapılanması görüşmelerini yapmak üzere bu ile giden heyete Abhaz-Fed Genel Başkanı Atanur Aksoy Akhusba başkanlık ederken Abhazya Türkiye temsilcisi Vadim Harazia’ya da katılımcılar arasında idi.

Abhaz Dernekleri Federasyonu Sinop Yolunda:

Abhaz Dernekleri Federasyonu Sinop Yolunda:

 

Necdet Akoğlu Agumaa

Ankara

 

Sinop Abhaz Örgütlenmesi çalışmaları doğrultusunda dilimizin ve kültürümüzün kaybolmaması açısından derneklerimiz önemli bir misyona sahiptir.

 

Abhaz toplumunun örgütsel yapılanmasının çatı örgütü olan Abhaz - Fed yöneticileri ve Federasyon üyesi bazı dernek başkanları ile birlikte Sinop’a gitti.

 

Sinop’ta düşünülen Abhaz yapılanması görüşmelerini yapmak üzere bu ile giden heyete Abhaz-Fed Genel Başkanı Atanur Aksoy Akhusba başkanlık ederken Abhazya Türkiye temsilcisi Vadim Harazia’ya da katılımcılar arasında idi.

 

İstanbul Abhaz Kültür Derneği Başkanı Şamil Ertaş Yaşba “ Abhaz Dernekleri Federasyonu her türlü koşulda örgütlenme çalışmalarını yapmaktadır. Ülkenin neresinde olursanız olun,  her nerede bulunuyorsanız bulunun bizi bekleyin kardeşlerim. Sizlere ulaşacağız. “ ifadelerine yer verdi.

 

Tarih: 21-04-2019